Един супермодел от известно време превзема социалните мрежи без дори

...
Един супермодел от известно време превзема социалните мрежи без дори
Коментари Харесай

Моделът, който има хиляди последователи в Instagram, но не съществува

Един супермодел от известно време завладява обществените мрежи без даже да е същински.

Шуду е приета за феномен в Instagram освен поради удивителната си хубост, само че и компютърното си ДНК .

Тя е първият в света цифров супермодел, основан от английския фотограф Камерън-Джеймс Уилсън . От началото на съществуването си напролет на 2017 година до момента Шуду е събрала над 210 хиляди почитатели в Instagram с помощта на своите реалистични фотоси.
                             

Сред тях е и кадър, в който популяризира червило от козметичната марка на Риана – Fenty Beauty , споделен и в профила на самата марка. Именно той става и една от аргументите за нашумяването на модела.

Първоначално произходът на Шуду е защитаван в загадка, тъй като нейният основател желал да овладее работата с 3D принадлежности. Уилсън споделя: „ CG и 3D артистите се стремим към цялостен натурализъм. За да се уверя, че съумявам, беше значимо да я направя допустимо най-убедителна. Ако хората можеха да ѝ повярват, значи съм бил на прав път. Част от процеса беше внушението, че е същинска. “

Веднъж усъвършенствал изкуството си, фотографът споделя коя е в действителност Шуду.

На въпроса за това от кое място е пристигнала концепцията за външния ѝ тип, 28-годишнят тогава Уилсън споделя: „ Просто сътворих допустимо най-красивата жена. “
                             

Британецът добавя, че при проектирането на Шуду е повлиян от фешън лица като Алек Уек и Грейс Джоунс, на които той се възхищава . „ Възможността беше идеалният миг да основа някого, който ме въодушевява и ще продължава да го прави още дълго време. “

Уилсън, който има 10 години стаж като фотограф, работил с имена като Джиджи Хадид и Девън Уиндзор, споделя, че Шуду е висока сред 156 см и 185.5 см. Ръстът ѝ варира според от стила на съответната фотография и желанията за по-реалистична или художествена идея.

„ Моделите, с които съм работил за фотоси, постоянно са по-атлетични и с извивки, в сравнение с доста слаби “, изяснява още Камерън-Джеймс Уилсън.
                             

Работата на британеца без подозрение впечатлява, само че и слага може би неподозирана до момента вероятност. Дали компютърните умения един ще застрашат моделите от плът и кръв?

Може би е облекчение е да знаеш, че няма по какъв начин да достигнеш нечия фигура, облечена във Versace, просто тъй като не е същинска. Но в случай че това значи промишлеността да се сбогува с същинските фешън ревюта, това може и да не се хареса изключително.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР