Един призрак броди из България – призракът на комунизма.*По цялата

...
Един призрак броди из България – призракът на комунизма.*По цялата
Коментари Харесай

Един призрак броди из България

Един фантом броди из България – призракът на комунизма.*

По цялата страна дребни групички хора облечени в идентични черни фланелки, развяващи идентични черни флагове, блокират основни пътни артерии и пътя към дома на милиони българи.
 Мусколести мъже със скъпи джипове блокираха Автомагистрала Тракия  Яки мъжаги с джипове и скъпи лимузини блокират Автомагистрала Струма  Футтболни ултраси  Съпругата на депутата от Българска социалистическа партия Александър Симов заплашва медии от
Водачите и уредниците на тези групи, по градове, бяха ясно разпознати. До един престъпни нарушители, с неоправдателни присъди, множеството принадлежащи към съществени незаконни организации, ангажирани от партийни структури с организацията и привличането на сериозно ядро „протестиращи“, задоволителни за блокирането на кръстовища, автомагистрали и запълване на близкия проект на телевизионните камери. И, несъмнено, това, в което са най-хубави – провокации към полицията.

Забранено им е да се обявяват, пробват да се слеят с миманса, да бъдат призраци. Поради естеството на същността им не им се получава, несъмнено.

Докато „протестите“ бяха още на фаза „майки“, имаше най-малко по три съпруги на депутати от Българска социалистическа партия на всеки от тях. След това си ги прибраха, че стана доста явно.

В началото и естествени хора се подлъгаха и излязоха от домовете си с вяра за някаква смяна към по-добро. Скоро по-късно потекоха разочарованите им статуси в обществените мрежи.

След „майките“ метежниците измислиха, че бензинът им бил безценен. Когато се оказа, че бензинът сега е 20% по-евтин от времето на Орешарски, започнаха да си измислят наред. Чарешката на тортата е – „протестираме за по-високи заплати“, което по-късно еволюира до „искаме по-висок витален стандарт“! И би трябвало страната да им го даде, несъмнено!

Добре пристигнали на Великата ноемврийска комунистическа гражданска война!

Венсеремос!

*Перефраза на „Манифест на Комунистическата партия“ от Карл Маркс, 1848 г.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР