Един от задържаните от бандата на Митьо Очите – Никола

...
Един от задържаните от бандата на Митьо Очите – Никола
Коментари Харесай

Арестуваха последният любовник на русата Златка

Един от арестуваните от бандата на Митьо Очите – Никола Маринов, притежател на колоритния прякор Кольо Магарето, е последния ухажор на Златка Райкова, твърди „ Таблоид “. Буквално дни преди да бъде задържан, Магарето е бил с русокоската, която му гостувала за няколко дни на морето. В момента плеймейтката е разграничена с приятеля си Георги Валентинов, който й предложи брак на сцената на „ Като две капки вода”.

„ Златка постоянно си е падала по неприятни момчета. Тя спи с Кольо Магарето още от предишното лято, нищо че тогава си имаше публично гадже. Изобщо не се криеше, че е с него, спеше у тях и се появяваше на разположение с Кольо из хитовите заведения по морето”, свидетелстват осведомени с случката.

Дясната ръка на Митьо Очите доставял на русокоската и антуража й кокаин, с цел да бъде купона „ на шест”. Това лято връзките им още веднъж били възобновени. Сега Златка дори нямала причина да го държи в загадка, защото публично е разграничена с Георги. Райкова признавала, че е с бургазлията единствено поради секса и цинично уточнявала, че прякора му Магарето най-вероятно е поради големия му член.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР