Един от топ мачовете от файт картата на 42-рото издание

...
Един от топ мачовете от файт картата на 42-рото издание
Коментари Харесай

Ясни първите мачове от файт картата на MAXFIGHT 42

Един от топ мачовете от файт картата на 42-рото издание „ МAX FIGHT “ се чака да бъде този сред 93-килограмовият Калоян Колев и холандеца Аря Шейх. В кариерата си 26-годишния Калоян към този момент е натрупал осем победи на професионалния кръг и досега няма нито една загуба в ММА. Колев който е първенец по свободна битка и европейски първенец в неолимпийската битка ще срещне противник, който има забележителен опит и шампионски трофеи в джудо, битка, граплинг и самбо. Двамата ще се срещнат на кръга във формат ММА.

Обещаващо забавен мач се обрисува и боксовия конфликт сред 32-годишния Григор Саруханян и 34-годишния Цветозар Илиев. Саруханян, който е 7 пъти първенец на България и като дилетант има над 250 мача е на професионалния кръг от 2009-та година. В кариерата си той има 5 победи.
Добре познатото име у нас на Цветозар Ивалинов Илиев пък към този момент има 6 победи на професионалния кръг и забележителен опит в Англия, където се готви и към този миг.
Менажирането на боксовият конфликт ще бъде и дебют за международния ни първенец от Милано 2009-та година Детелин Далаклиев. Трикратният първенец на Европейския съюз и нееднократен притежател на медали от европейски, балкански и интернационалните шампионати боксьор води договаряния с извънредно потвърдени и забавни имена, като напълно скоро ще бъде разкрита и цялостната боксова файт карта. " Работим старателно, с цел да осигурим най-хубавото за феновете. Все отново неслучайно назовават " MAX FIGHT " най-голямото бойно представление, тъй че съм приел извънредно отговорно поверената ми задача. Подготвяме в действителност зрелищни борби и порция бокс на най-високо равнище! ", показа Детелин Далаклиев, който постави завършек на спортната си кариера поради редица травми.

Друг предстоящо завладяващ конфликт на кръга в жанр К1 е този в категория до 82,500кг сред Александър Петров и холандеца Ерол Конинг.
Двукратният ни международен първенец по кик бокс при дилетантите и притежател на европейската купа по К1 при експертите ще има за противник класният войник от Ротердам, нееднократен призьор от интернационалните шампионати по кик бокс и муай тай Ерол Конинг. Петров е притежател и на шампионския пояс на „ МAX FIGHT “.
Холандецът, който сега се приготвя в известната „ Mike’sGym “ в Амстердам също е притежател на шампионски пояс.

" MAX FIGHT 42 " ще се организира на 3 май в хотел “Маринела “ в София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР