Един от талантливите полузащитници на Англия - Джуд Белингам заяви

...
Един от талантливите полузащитници на Англия - Джуд Белингам заяви
Коментари Харесай

Белингам: Имаме много дълбочина в атакуващ план

Един от надарените полузащитници на Англия - Джуд Белингам съобщи след успеха на “трите лъва ” над Уелс, че отборът разполага с доста капацитет в атакуващ проект и всеки, който се появява, без значение дали като титуляр или от скамейката, оказва съществено въздействие, само че без да се трансформира изцяло стила на игра. 
 Англия сгази Уелс в английското дерби и избегна среща с Нидерландия на 1/8-финалите Англия сгази Уелс в английското дерби и избегна среща с Нидерландия на 1/8-финалите
“Имаме доста дълбочина в атакуващ проект и който и да влезе, постоянно оказва въздействие. Независимо дали като титуляр или от скамейката, персоналните промени не трансформират стила ни или метода, по който играем, ” съобщи след срещата. 
 Саутгейт посочи хода, с който е дал късмет на Рашфорд и Фоудън да блеснат Саутгейт посочи хода, с който е дал късмет на Рашфорд и Фоудън да блеснат
Изказването му бе адресирано към това, че през днешния ден головете за Англия бяха маркирани от Маркъс Рашфорд (50’, 68’) и Фил Фоудън (51’), които оставаха на скамейката в първите два дуела на отбора в Катар.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР