Един от страничните ни съдии Веселин Мишев прекрати своята активна

...
Един от страничните ни съдии Веселин Мишев прекрати своята активна
Коментари Харесай

Веселин Мишев сложи край на съдийската си кариера

Един от страничните ни съдии Веселин Мишев приключи своята дейна кариера по футболните терени на България. Днес Мишев за последно бе част от управителната бригада на дербито от 20-и кръг на efbet Лига сред Локо Пд - Левски.

Асистент-арбитърът прекара повече от 20 години на най-високо равнище, имайки 292 мача, което е безспорен връх при страничните съдии.

Веселин Мишев дебютира в "А " група на 11 август 1999 година на мача Шумен - Спартак. От 2006 година е интернационален арбитър на ФИФА.

Ето какво написа самият Мишев във Facebook след последния мач в професионалната му кариера.

"И по този начин, празненството свърши.....След 25 години по терените, 20 от които в "А " група и 14 в чужбина, през днешния ден беше последният ми мач. Локо (Пд) - Левски 0:0. Не скърбя за нито един момент и не преставам да виждам напред. Е в 292 мача в елита имам 3-4 съществени неточности на засадата, само че това е в рамките и под статистическата неточност...Благодаря на всички, които са били с мен, около мен и са ми помагали! Продължаваме напред! И най-много благодаря на моите родители, жена ми Милена и дечицата Мими и Мишо! ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР