Един от секссимволите на късната соц естрада - изпълнителката на

...
Един от секссимволите на късната соц естрада - изпълнителката на
Коментари Харесай

ЧРД: Вижте първата българска силиконка на 61, бомба е!

Един от секссимволите на късната соц сцена - изпълнителката на " Коминочистачът " Елвира Георгиева, през днешния ден чукна 61 години. Певицата от Смолян е известна колкото с гения си, толкоз и с обстоятелството, че е публично първата родна звезда със силиконови цици, с което безпределно се гордее.

Ако съдим по последните фотоси на изпълнителката, докторът е приключил отлична работа, тъй като гърдите на Елвира са като на абитуриентка. И няма по какъв начин да е другояче, тъй като имплантите са дело на личния й брачен партньор - известния еластичен хирург Николай Георгиев.

От много време Георгиева се е отдала на фамилния живот и рядко излиза на сцена. Все отново на 10 юли искащите ще могат да я видят в Пловдив на огромен концерт – турнето " Обич и Песен ", където ще пее дружно с Йорданка Христова, Силвия Кацарова, братя Аргирови, Мая Нешкова, Нелина и Мими Иванова.



Дай, Боже, всекиму подобен бюст на 61. До Елвира е и " създателят " на имплантите доктор Георгиев

Според осведомени Елвира има над 20 пластични интервенции, все дело на мъжа й доктор Николай Георгиев. Говори се, че всяка оригиналност в пластичната хирургия бива тествана първо на нея.

Елвира Георгиева беше много ефектна и преди корекциите. Момичето от провинцията постоянно се обличаше по последна западна мода. Двамата с Николай се залюбват около първата намеса на певицата - слагане на силикон в гърдите. Заради майстора на скалпела и ботокса тя заряза тогавашния си брачен партньор - композитора Владимир Наумов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР