Един от протестиращите – Петър Недевски заяви по 7/8ТВ: Всички

...
Един от протестиращите – Петър Недевски заяви по 7/8ТВ: Всички
Коментари Харесай

Протестиращи пред Съдебната палата: Няма да мръднем, докато Гешев не бъде изметен

Един от протестиращите – Петър Недевски съобщи по 7/8ТВ: Всички помним каква мощ беше палатковия лагер на Орлов мост. Призовавам всички симпатизанти и политически организации, които се борехме против Борисов, да се причислят към нашето искане за оставката на Иван Гешев. Той би трябвало да бъде изметен.

Ние в никакъв случай не сме имали искания към редовите чиновници, а към бившето управление на Министерство на вътрешните работи Предишното рабски слугуваше на премиера Бойко Борисов. С огромна част от униформените сме на „ ти “. Съобразяваме се, с цел да не пречим на елементарните жители. Те също подхождат много дипломатично. Ние имахме проблем с ръководството на Министерство на вътрешните работи. В лицето на Бойко Рашков в този момент виждаме, че се вършат промени, само че те не са това, което би трябвало. Златанов не би трябвало да е на този пост /бел. ред. началник на СДВР/. Хаджиев го преназначиха в жандармерията. Да се надяваме, че новото управление на Министерство на вътрешните работи ще е рационално, а няма да е в услуга на един. Предишните бяха прислужници. Надавам се тези да не са прислужници.

Тодор Стоянов, който преди дни подаде оставка от зам.-министър на Министерство на регионалното развитие сподели също:

Палатковият лагер ще продължи, до момента в който Гешев не си подаде оставката. Има ужасно ново почистване. Ако си мислите, че като има длъжностен кабинет, нещата са завършили, надалеч сме от истината. Навсякъде в институциите по този начин е окопано, такава плетка е, че не зная по кое време ще бъде разплетено. Докато Гешев е основен прокурор, ние няма да мръднем отсам.

България е оплетена е в една хватка. Това нещо не е даже отчасти унищожено. През последната седмица се случиха всякакви неща, излезе информация за подслушване, имаше навлизане на прокуратурата в Министерство на вътрешните работи.. Такава опозиция има всеки ден на всички места. Някои чакат Борисов да се върне на бял кон. На хората им споделят, че Борисов още веднъж ще цари. Това нещо завърши. Уличната борба завоюва всичко дотук.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР