Един от приоритетите на Общинското предприятие Чистота, озеленяване и благоустройство“

...
Един от приоритетите на Общинското предприятие Чистота, озеленяване и благоустройство“
Коментари Харесай

Започна оформяне на растителността в парк „Владикина бахча“ във Видин

Един от целите на Общинското дружество „ Чистота, озеленяване и благоустройство “ е поддържането на всички паркове във Видин в примерен тип. В Крайдунавския парк и парк „ Рова “ кастренето на растителността съвсем завърши, а от предходната седмица се работи и в парк „ Владикина бахча “.
Извършва се резитба на шубраци и дървета – оформяне на живите плетове и короните на дърветата и унищожаване на нежеланата самонастанила се растителност, както и разчистване на събралите се под храстите боклуци. След като кастренето завърши, ще се извози шумата, останала от есента и ще се извърши първото косене на тревните площи. Заедно с това служащите от строителната бригада ще ремонтират компрометираните детски уреди, пейки, кошчета. Така парк „ Владикина бахча “ ще стане още по-привлекателно място за разходка и отдих и ще предлага на видинските деца чудесни условия за игри.
 Кметът на Видин кани на диалог водачи на листи Кметът на Видин кани на диалог водачи на листи
В отправената покана доктор Цветан Ценков отбелязва, че с цел да се развива Община Видин, е извънредно значимо кои ще са хората, призвани да...
От през днешния ден стартира и пролетното разчистване на град Видин. Съгласно направения график началото му бе обещано от ж.к. „ Бонония “ и кв. „ Акджамия “. За задачата там е мобилизирана забележителна работна мощ, както и всичката налична общинска техника. Радващото е, че много видински жители се отзовават на апела да се включат в акцията, както и че съблюдават напътствията да оставят събраните боклуци до контейнерите за боклук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР