Един от първите знаменателни мачове от моята кариера беше в

...
Един от първите знаменателни мачове от моята кариера беше в
Коментари Харесай

Христо Стоичков: Един от първите ми големи мачове беше в Ямбол

" Един от първите знаменателни мачове от моята кариера беше в Ямбол през далечната 1982-83 година сред тимовете на Хеброс (Харманли) и локалния Тунджа. Това беше огромно предизвикателство за мен, тъй като за първи път в моята кариера, едвам на 16-17 годишен, ми се наложи да играя като централен бранител и да вардя двама от най-хубавите футболисти в историята на вашия тим. " Това сподели в Ямбол Христо Стоичков пред препълнената с негови почитатели спортна зала " Диана ".

" Когато си поставиш една цел, ти би трябвало да я гониш! Аз в никакъв случай не се оставих да бъда надвит, задачата ми беше след всеки мач, след всяка подготовка, да съм по-добър и по-добър! " сподели още Стоичков.

Ямбол е един от петте български градове, в които Стоичков се среща с почитателите си. Той показва истинската " Златната топка " за фотография с него и раздаде подписи върху формалната си биография " Христо Стоичков. Историята ", написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков. Легендата на българския футбол стартира да раздава своите подписи, първо на хора с увреждания и на деца от футболни тимове от града.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР