Един от най-значимите финтех трендове към момента - моделът купи

...
Коментари Харесай

Моделът "купи сега, плати по-късно" на NewPay вече е достъпен в България

Един от най-значимите финтех трендове все още - моделът " купи в този момент, заплати по-късно " (Buy Now Pay Later или BNPL) е към този момент изцяло наличен и в България с. Изцяло българската компания следва образеца на водачи в сегмента като Klarna, Afterpay и Affirm. Онлайн платформата NewPay е първият типичен подобен модел у нас, а описът с чакащи да се интегрират онлайн търговци бързо се усилва. И в това няма нищо инцидентно!

" Купи в този момент, заплати по-късно " моделът е
извънредно конкурентно преимущество за всички онлайн магазини ,
които желаят да разширят активността си, да отговорят на актуалните трендове за предложение на по-лесни, сигурни и комфортни способи на заплащане и да предложат надалеч по-голяма еластичност на извършване на покупки. А потребителите чакат тъкмо това. Много бизнеси бързо схващат изгодите и резултата от такива съвременни checkout решения и към този момент сме в дейни договаряния или в развой на интеграция на известни онлайн търговци в България ", споделя Ивайло Иванов, основен изпълнителен шеф на NewPay.



Според данни на един от водачите в BNPL сегмента Klarna от 2020-а година, потреблението на модела за заплащане " купи в този момент, заплати по-късно " от онлайн магазините води до:
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР