Един от най-яростните противници на ваксинацията срещу COVID-19 в Австралия

...
Един от най-яростните противници на ваксинацията срещу COVID-19 в Австралия
Коментари Харесай

Коронавирусът погреба един от най-яростните противници на COVID ваксините

Един от най-яростните съперници на имунизацията против COVID-19 в Австралия Макс Харисън е умрял в събота след затруднения, породени след заразяване с ковид, предадоха международните организации.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28964
85-годишният Харисън е бил консултант по здравните въпроси в Партията по лекарски оферти, която удостовери за кончината му.



Макс Харисън издъхна след затруднения от COVID-19 в болница в Сидни (Кадър: Youtube)

Той беше един от представителите по време на огромния митинг против имунизациите в Сидни на 27 ноември, на който участваха към 9000 души и където съобщи, че " политиците би трябвало да бъдат удавени ".

В изявлението си тогава Харисън уточни, че хората нямат независимост поради имунизацията, която съпостави с война.

Преживях Втората международна война и всички останали войни след нея, само че тази е най-тежката от всички, гласяха думите му тогава пред множеството.

Харисън умря в събота сутринта в болница в Сидни от бронхиална астма и затруднения от заразяването с вируса, осведоми 20minutos.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28964  Проф. Кунчев: Омикрон е към този момент у нас Проф. Кунчев: Омикрон е към този момент у нас  През уикенда: 1874 ваксини са сложени в изнесените пунктове на Следствен отдел към окръжна прокуратура През уикенда: 1874 ваксини са сложени в изнесените пунктове на Следствен отдел към окръжна прокуратура  Строги ограничавания от през днешния ден в Гърция за възрастните, които не са имунизирани с трета доза Строги ограничавания от през днешния ден в Гърция за възрастните, които не са имунизирани с трета доза
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР