Един от най-ярките участници в Гласът на България - Симона

...
Един от най-ярките участници в Гласът на България - Симона
Коментари Харесай

Щерката на Глория издаде лични тайни и подробности от кухнята на „Гласът на България“ 

Един от най-ярките участници в „ Гласът на България ” - Симона Загорова, изгуби съня си от неспокойствие откакто се класира за полуфинал с „ Наше лято ” на Лили Иванова. „ Изключително огромен почитател съм й, тя е необикновен експерт, а тази ария е доста комплицирана, желае доста двигателна сила. Доста се развълнувах в осъществяването и това ми пролича, не съумях да сдържа страстите си, само че в последна сметка – хора сме, шоуто е онлайн. Мисля, че добре се оправих. ”, показа Симона, представена от в. Монитор. От първия ред в публиката студентката по поп и джаз пеене в Нов български университет бе приветствана от майка си – примата на фолка Глория . Звездата изгледа осъществяването й със подписани като за молитва ръце, а менторът на младата певица – Поли Генова, не скри сълзите си.

Ако за орнаментиката във вокалите на част от дилемите досега Симона е търсила препоръките на Глория, то този път тя я е оставила безусловно сама да напипа пулса на песента.

„ Специално за „ Наше лято” не ми е пособия. Философията й за цялото предаване е, че това е моя борба и би трябвало да я повеждам сама, за което й благодаря, тъй като това калява характер”, изясни Симона.

В бекстейджа дамата, която е знак на класа в живото пеене, прегърнала щерка си с думите: ”Честито, ти си полуфиналист. Радвай се, хората са те харесали, а песента ти беше пъклен трудна”.

Загорова не крие, че поради известността на родителя си на нея и е двойно по-трудно да прогресира в шоуто на bTV, защото би трябвало да оправдае упованията на хората непременно. Тя е наясно, че на моменти гласовете им си наподобяват, само че твърди, че това не е съзнателно издирван резултат.

„ Само да ми е жива и здрава, Симона е едно прелестно дете! Тя е прекарала по-голяма част от съзнателния си живот към мен и знае какъв е животът на артист-изпълнителя. Вижда какво е един актьор да е задоволен. Поп и джаз музиката, която приключи в Музикалното учебно заведение, й е дала доста добра подготовка. Мечтата ни е един ден да създадем своя лична школа.”, показа неотдавна Глория.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР