Един от най-великите белгийски футболисти в историята Еден Азар не

...
Един от най-великите белгийски футболисти в историята Еден Азар не
Коментари Харесай

Втородивизионен белгийски клуб иска Еден Азар от Реал Мадрид


Един от най-великите белгийски футболисти в историята Еден Азар не се любува изключително на времето си в Реал Мадрид, само че на 30-годишна възраст надали си е представял, че ще получи оферта от втородивизионен белгийски клуб. Фактите обаче са такива.

Спортният шеф на Вестерло Хасан Четинкая е работил с Азар в ранните му дни на професионален футболист, като точно той стана източникът за актуалната информация.

Считам Еден Азар за другар, като за пръв път се запознахме с него в Лил. Тогава той ми даде обещание, че един ден ще играе за Фенербахче. Но да го доведа във Вестерло, ще бъде много по-трудно, въпреки в никакъв случай да не знае човек. Той би могъл да пристигна тук, с цел да привърши кариерата си “, сподели Четинкая пред Het Nieuwsblad, представен от Marca.

Тази концепция придобива още по-голям смисъл, когато огледа към притежателя на водача във втория ешалон на белгийския шампионат. Това е турският милиардер Октай Еркан, който си е сложил за цел да трансформира Вестерло в същински гранд.



Азар въпреки всичко надали ще бърза, тъй като към момента има контракт с „ кралския клуб “ до лятото на 2024 година През януари той ще навърши 31 години, а след края на сезона не е изключено да го забележим в цветовете на различен първокласен клуб от равнището на Нюкасъл, Лион или Наполи, стига поне да се отърси от непрекъснатите травми.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР