Един от най-сериозните спортни вестници в Португалия отдели цяла страница

...
Един от най-сериозните спортни вестници в Португалия отдели цяла страница
Коментари Харесай

Авторитетният португалски вестник Record със страница за Илиан Илиев–младши

Един от най-сериозните спортни вестници в Португалия отдели цяла страница на Илиан Илиев–младши. Синът на прословутия някогашен национал, който сега е старши-треньор на Черно море, играе за отбора на Академика Коимбра до 23 години.

Заглавието на материала е много гръмко – " Български клан се завръща в Португалия ", написа " Гонг ". В публикацията младият българин, който е младеж на Черно море, споделя, че се чува с татко си всекидневно. „ Няма ден, в който двамата да не беседваме. Иска да знае по какъв начин се усещам, по какъв начин е минала тренировката ми и дали всичко е наред. Коимбра е доста спокоен град, който има доста добър университет “, декларира Илиев, който с изключение на, че играе за отбора на Академика, натъртва и на учението в прословутия студентски град в Португалия.

„ Имам моите фантазии, както и моят татко. Той е играл за националния тим на България. Участвал е на Световното състезание във Франция през 1998 година. Играл е в огромен клуб като Бенфика. Аз виждам да ходя малко по малко. Първо желая да доближи до главния тим на Академика. Ясно е, че желая да стигна и до националния тим. Работя с цел да бъда извикан “, добавя роденият през 1999 година Илиев, който може да играе за отбора до 19 години на България.

„ Харесвам доста португалската кухня и най-много португалските морски блага. В България също има, само че не са като тези тук “, признава Илиев – младши, който играе с номер 10 във своя отбор.



В обширния материал младокът признава, че татко му още се интересува от Бенфика и тяхното показване. Споменава се, че сега треньор на Илиев – младши е Дарио Монтейро, който е някогашен състезател на Академика и народен играч на Мозамбик.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР