Един от най-рейтинговите телевизионни сериали в Русия направи своя дебют

...
Един от най-рейтинговите телевизионни сериали в Русия направи своя дебют
Коментари Харесай

Опознаване на конкуренцията и първи изгонен в хитовата продукция „Остров“

Един от най-рейтинговите телевизионни сериали в Русия направи своя дебют извънредно във. В първия епизод на премиерната съветска поредност осемте участници се запътват към самотния остров, с цел да се впуснат в приключението на живота си и да завоюват.
 Остров NOVA
Младите претенденти за популярност се явяват на кастинг за риалити шоуто и разкриват същността си пред камерите, показвайки за какво заслужават да бъдат част от приключението на острова. Въпреки, че са доста разнообразни по темперамент, запалянковците са решени да се оправят с провокациите, които би трябвало да изпълнят. Заобиколени от океана и следени от десетки камери, те ще разчитат само на личните си качества, с цел да завладеят сърцата на феновете, които ще ги правят оценка. Кой ще бъде заслужен да се трансформира в любим на аудиторията?
 Остров NOVA
Още със стъпването си на острова, младежите стартират да измислят тактики и да опознават своите съперници. Първото предизвикателство , пред което ще би трябвало да се изправят, е да изгонят оня, който е събрал най-вече отрицателни гласове. Хитрост, флирт и привидни другарски връзки са единствено част от средствата, посредством които умният Костя, авантюристката Надя, красивата Оля и високомерният Гера ще се опитат да победят. Неувереният Льоша, срамежливата Марго, занимателният Ел и бунтарката Мила пък ще употребяват минусите си, с цел да се харесат на феновете посредством почтеност и отборна игра. Кой ли ще бъде първият изпъден от групата?-->
[img wide]37823174[/img
Какво ще стане, когато героите схванат, че камерите не ги снимат и единствения метод за избавление от острова са поддръжката и положителните връзки посред им? Не пропускайте да разберете в премиерния епизод на впечатляващата комедийна поредност.

Не пропускайте тропическата комедийна поредност всеки вторник и петък във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР