Един от най-разпознаваемите журналисти и опитен старши репортер в нюзрума

...
Един от най-разпознаваемите журналисти и опитен старши репортер в нюзрума
Коментари Харесай

Ивайло Везенков е новият водещ на bTV новините

Един от най-разпознаваемите публицисти и умел старши кореспондент в нюзрума - Ивайло Везенков, е новото лице на bTV Новините. Заедно с Виктория Готева той ще се редува при представянето на настоящите събития в утринните и обедните новинарски излъчвания. Ивайло Везенков e измежду най-харесваните и готови кореспонденти на bTV Новините и има стабилен опит в отразяването на политически, обществени и културни тематики.

Журналистическата му кариера стартира в радио „ Витоша “, където работи като новинар, а през 2007 открива и пристрастеността към малкия екран. Работил е и като редактор в Радио Свободна Европа и телевизия BiT. Опитът, който натрупа в PRO.BG и TV7 и го води до bTV през 2011г. Завършил е българска лингвистика в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ и публицистика в Аризонския държавен университет, където е стипендиант по програмата Fullbright. Специализирал е в американските малките екрани CNN и KPNX.

Изготвя материали на политическа, обществена и просвета тема. Той ще се редува с красивата и усмихната Виктория Готева, която прекрачва прага на нюзрума на bTV като стажант през 2016 година Година по-късно се причислява като кореспондент към екипа на „ Тази заран “, а напролет на 2019 година, след кастинг, става водеща на утринните и обедни вести по bTV. Считано от 1 юли 2022 година дългогодишният кореспондент и водещ на bTV Новините Денислав Борисов се разделя с медията по взаимно единодушие и ще поеме по нов професионален път.

„ От името на bTV Новините благодаря на Денислав за отличната му работа през годините “, сподели Антон Хекимян, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в bTV Media Group. „ Уважаваме неговото решение да смени професионалната сфера и му пожелаваме още доста триумфи ”, добавя Хекимян. Денислав също е стартирал като стажант в bTV, а от 2015 година стартира да води bTV Новините като един от главните водещи на утринните и обедни излъчвания. Бил е водещ на специфични студиа и настоящи излъчвания на медията. Последният му материал за bTV може да гледате на 25 юни, събота, от 19:30ч. В “bTV Репортерите ” той ще опише зa кафето като просвета, метод на живот, мода и какви са другите му приложения.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР