Един от най-популярните промоутъри в САЩ - Лу Дибела, който

...
Един от най-популярните промоутъри в САЩ - Лу Дибела, който
Коментари Харесай

Промоутърът на Уайлдър очаква той да се бие през лятото

Един от най-популярните промоутъри в Съединени американски щати - Лу Дибела, който съставлява ползите на международния първенец в тежка категория на WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО), чака неговият боксьор да играе идващия си мач това лято.

Дибела не е уверен, че противник на Уайлдър в идната му среща ще бъде първенеца на IBF, IBO, WBA и WBO Антъни Джошуа (21-0, 20 КО), макар че признава, че договарянията с екипа на английската суперзвезда не са завършили.

"Очаквам Дионтей да излезе на кръга през това лято и слушам, че Антъни Джошуа също желае да се бие през лятото. Смятам, че до края на месец май ще имаме нещо черно на бяло. Би било добре това да е дуел с Джошуа, само че в действителност не счита, че това ще е случи. В последна сметка не можете да преговаряте с някой посредством пресата или обществените мрежи. Когато желаете да постигнете съглашение, двете страни би трябвало да седнат на масата за договаряния и да си свършат работата, нещо, което не виждам по какъв начин ще се случи. Този мач е неминуем, само че ще се случи, когато и двете страни са подготвени. Ние сме подготвени, само че наподобява, че те не са ", съобщи Лу Дибела.

В интерес на истината през предходната седмица от екипа на Джошуа изпратиха съответна оферта към Уайлдър за обединителна среща в размер на 12,5 милиона $.

Американецът и неговите ръководители обаче имат вяра, че тази цена е прекомерно ниска. Те са на мнение, че сходна супербитка коства доста повече.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР