Един от най-популярните британски спортни журналисти Саймън Прайд даде ексклузивно

...
Един от най-популярните британски спортни журналисти Саймън Прайд даде ексклузивно
Коментари Харесай

Британски спортен журналист: До 2 или 3 години футболът ще се върне там, където е днес

Един от най-популярните английски спортни публицисти Саймън Прайд даде извънредно изявление пред Gong.bg. Саймън работи в " BBC radio Newcastle " и постоянно е водещ на студиата, които предшестват всеки мач на „ свраките “. Предлагаме на вашето внимание първата част от изявлението с известния публицист, а в идващите дни очаквайте продължение.

- Здравей, Саймън! Нека да стартираме от човешката страна на нещата, разкажи ни накратко обстановката с ковид във Англия?

- Нещата във Англия са добре. Бавно, постепенно обстановката стартира да се възстановява. Всички се надяваме скоро изключителното състояние да бъде отстранено, само че несъмнено мога да кажа, че хората съблюдават разпоредбите. Щастлив съм, че се разминахме с нещастието, която хората в Испания и Италия претърпяха. Дори в Ирландия нещата не са по никакъв начин добре. Скоро се чака магазините да отворят и хората да се върнат на работа. Здравето на всички е приоритет, спортът е значимо нещо, само че на първо място ние би трябвало да бъдем виновни и да се грижим за себе си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР