Един от най-популярните анализатори на Apple, от който обикновено научаваме

...
Един от най-популярните анализатори на Apple, от който обикновено научаваме
Коментари Харесай

14 Pro ще има много по-добри характеристики от останалите iPhone

Един от най-популярните анализатори на Apple, от който нормално научаваме достоверни клюки за новите устройства на компанията - Минг-Чи Куо, популяризира доста информация за серията, която следва да забележим през септември.

Оказва се, че за разлика от предходни министър председатели Pro модела този път сензитивно ще се отличава от всички останали. Също по този начин тази година няма да има мини модел и линията може да наподобява по този начин: 6,1-инчов iPhone 14, 6,7-инчов iPhone 14 Max, 6,1-инчов iPhone 14 Pro и 6,7-инчов iPhone 14 Pro Max.

Само по-високият клас модели iPhone 14 ще получат модифициран екран и може би по-добра система на камерата, нов слух твърди, че моделите от начално равнище може и да не са по-бързи.

Освен това прорезът на Pro моделите ще бъде сменен с дизайн с двоен процеп и изрязан отвор, а също по този начин може да отдръпват главната 12МР задна камера в интерес на 48МР камера, която в допълнение ще затвърди репутацията им на смарт телефони с най-хубава камера.

Твърди се, че Apple работи по нов процесор A16 Bionic, който би трябвало да е малко по-бърз от чипа A15, който зарежда серията iPhone 13, както и iPhone SE 3.  Той евентуално ще бъде създаден по по-напредналата 4nm технология.

Оказва се, че този чип ще зарежда единствено два нови модела. Куо споделя, че Apple ще оборудва единствено iPhone 14 Pro и Pro Max с A16 Bionic, а iPhone 14 и 14 Max ще останат с по-стария A15 Bionic, който е задоволително бърз.

Той също по този начин споделя, че линията ще има към този момент с 6 GB RAM, което би било усъвършенстване, като се има поради, че моделите от начално равнище iPhone 13 имат 4 GB RAM. И тук Apple ще резервира разликата сред елементарните и Pro моделите, защото съгласно Куо единствено Pro моделите ще получат по-бързата LPDDR 5 RAM, която съперниците употребяват от много време, а другите два модела ще продължат да употребяват технологията LPDDR 4X.

Появиха се и спорни клюки за това дали всички нови модели ще получат 120Hz екрани, които сега са извънредни за моделите Pro. Моделите Pro може да получат и нов дизайн на шасито от титаниева сплав, който ще ги направи по-издръжливи и устойчиви на надраскване.

Ако погледнем всички тези клюки, наподобява, че iPhone 14 и 14 Max ще бъдат усъвършенствани версии на елементарните модели iPhone 13, а Apple е почерпила ентусиазъм от моделите Fan Edition на Samsung.

Ще би трябвало да изчакаме до септември, с цел да разберем дали този слух е правилен, само че като се има поради, че Куо нормално е прецизен в прогнозите си, можем да считаме данните за съвсем сигурни.

Повече софтуерни вести може на намерите .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР