Един от най-мразените футболисти за всички времена от феновете на

...
Един от най-мразените футболисти за всички времена от феновете на
Коментари Харесай

Камата помага за син празник

Един от най-мразените футболисти за всички времена от почитателите на Левски - Христо Стоичков, играе значима роля в честванията на Георги Аспарухов. Камата оказва помощ на " сините " да докарат в София един от най-големите тимове на Южна Америка - Бока Хуниорс. " Генуезците " би трябвало да дойдат у нас на 19 август, когато ще бъде най-голямото събитие към честванията на 75-годишнината от рождението на Гунди. От " Герена " анонсираха срещата, само че до момента не са удостоверили, че на стадион " Васил Левски " ще се появят Карлос Тевес и компания.

Организацията е поета от компанията " Моко Солюшън ", на която се довери и Стоичков за 50-годишнината си. Камата останал извънредно удовлетворен по какъв начин протече тържеството му на стадион " Васил Левски " и в този момент е решил да удари рамо на компанията, която търси заслужен противник на " сините ". Затова е провел няколко диалога с управлението на Бока. Аржентинците ще бъдат през август в Европа, откакто се схванаха с Барселона за мач, в който ще се разиграе трофея " Жоан Гампер ". Това ще стане три дни по-рано преди " синьо-жълтите " да дойдат у нас.

Стоичков, който е акционер в ЦСКА-София и не пропуща да похвали играчите за всяка победа над Левски, не за пръв път подава ръка на " сините ". Преди време той приюти Димитър Макриев в жилището си в София против непретенциозен наем.

" Меридиан Мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР