Един от най-мразените футболисти от феновете на Левски - Христо

...
Един от най-мразените футболисти от феновете на Левски - Христо
Коментари Харесай

Христо Стоичков помага на Левски за празника на Гунди

Един от най-мразените футболисти от почитателите на Левски - Христо Стоичков е в основата на идването на аржентинския гранд Бока Хуниорс за честванията на 75-годишнината от рождението на легендата на " сините " Георги Аспарухов.

Камата е оказал помощ на столичани да докарат " генуезците " в София на 19 август, твърди " Меридиан мач ". От " Герена " анонсираха срещата, само че до момента не са удостоверили, че на стадион " Васил Левски " ще се появят Карлос Тевес и компания.

Организацията на празника е поета от компанията " Моко Солюшън ", на която се довери и Камата за 50-годишнината си. Стоичков е останал удовлетворен по какъв начин протече тържеството на Националния стадион " Васил Левски ". Поради тази причина той е решил да удари рамо на компанията, която търсела заслужен противник на Левски и е провел няколко диалога с Бока Хуниорс.

Аржентинците ще бъдат през август в Европа, откакто се схванаха с Барселона за мач за трофея " Жоан Гампер ". Той ще се играе 3 дни преди " генуезците " да дойдат в София. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР