Един от най-любимите образи на зрителите във втория сезон на

...
Един от най-любимите образи на зрителите във втория сезон на
Коментари Харесай

Бебето се завръща в „Маскираният певец“

Един от най-любимите облици на феновете във втория сезон на „ Маскираният артист “ – Бебето, се завръща в шоуто като част от звездния детективски панел тази събота.

Преди две седмици маската се трансформира в същинска сензация и остави без думи почитатели и следователи, откакто под нея се оказа режисьорът и ефирен водещ Къци Вапцаров. Как ще се оправи Бебето като детектив и кой ще бъде прикрит този път в атрактивния костюм?

До финалния стадий на тайнственото съревнование доближиха пет героя, които ще излязат в две грандиозни борби на сцената на предаването. За първи път една против друга се изправят Хищницата и Булката, а в тройния конфликт влизат Златният, Макаронът и Баба Яга. Маските ще дадат най-хубавото от себе си, с цел да останат неразкрити и още веднъж да изпълнят съботната вечер с положителни страсти и доста развлечение.



Паунът и Пеперудата също ще блеснат под прожекторите на сцената на „ Маскираният артист “. Те ще бъдат двете гост-маски от предходния сезон, които панелисти и фенове ще би трябвало да разкрият единствено в границите на осъществяването им. Кой ще съживи красивите герои тази година? Ще успее ли следствието да ги разпознае?

Кои маски ще продължат напред към все по-близкия край?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР