Един от най-колоритните образи в Бургаско – Наско, който шокираше

...
Един от най-колоритните образи в Бургаско – Наско, който шокираше
Коментари Харесай

Почина TikTok звездата Наско от Бургаско

Един от най-колоритните облици в Бургаско – Наско, който шокираше с спорната си визия, е открит мъртъв в поморийското село Каменар, научи Флагман.бг. Той е умрял край животновъдна плантация.

Открит е през вчерашния ден сутринта. Смяташе се, че е премръзнал поради минусовите температури. Аутопсията е посочила, че е умрял от белодробна емболия. Подобен съдбовен излаз най-често в тази епидемиологична конюнктура се доближава след боледуване от ковид. Със сигурност Наско е изкарал заболяването на крайник, по улиците и не се е лекувал, считат поморийци, които го познават добре.

Наско водеше бездомнически метод на живот, устояваше се с подаяния, а мнозина му даваха храна, с цел да почисти пред комерсиалните им обекти или свърши дребна работа.

Той бе странна птица. Висок беше към 160 см, ходеше с женски облекла и доста бижута по себе си, за които твърдеше, че са златни. С него са снимани десетки клипове в тик-ток, а някои от тях са с рекорден брой гледания, определяха го за сензация в младежката обществена мрежа.

Хората, които го познават са безапелационни, че е наивник, макар сложния си живот в никакъв случай не е просил или опитвал да краде. Живеел с каквото откри.

Един от последните клипове с присъединяване на Наско от 10 януари т.г.:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР