Един от най-изявените доскорошни депутати на Демократична България Ивайло Мирчев

...
Един от най-изявените доскорошни депутати на Демократична България Ивайло Мирчев
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Ивайло Мирчев свали 20 кила с инжекции в корема

Един от най-изявените досегашни депутати на " Демократична България " Ивайло Мирчев смъкна над 20 кг от корпулентната си фигура, видя Lupa.bg. Предприемачът и политик е измършавял с модерните сега препарати за надзор на диабета, които се инжектират в корема.

Терапията се организира под здравно наблюдаване в границите на три месеца и се боде по една инжекция на седмица. Четири дози костват 200 лв., тъй че действително отслабването не глътва доста пари, изключително пък за състоятелен човек като Ивайло Мирчев. Самият той поради наднорменото си тегло имал проблеми с кръвната захар и в действителност отслабването му има напълно здравословен резултат, още повече, че и самото лекарство му работило добре, настояват осведомени.

Представителят на партията на Христо Иванов " Да, България! " за разлика от миските не бил луд по топенето на килограми, а в действителност желал да се усеща добре и въпреки всичко да наподобява добре, още повече, че е обществена персона.



Ивайло Мирчев се подложи на процедури за намаляване през последните месеци

Предполага се, че най-вероятно Ивайло Мирчев е употребявал лекарството “Оземпик” (познато и като семаглутид) за лекуване на диабет, с цел да реализира добър резултат в стягането на фигурата си през последните месеци.

Вече някогашният народен представител бил наясно, че препаратът не трябва да се смесва с алкохол, защото може да провокира съществени сърдечни проблеми.

Въпросният медикамент се изписва с протокол, показан пред Здравната каса, на лица с диабет вид 2 – по една инжекция на седмица. Представлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката.

Протоколът, с който се позволява лекарството да е гратис, се издава въз основата на документи, издадена от ендокринолога, който е сложил диагнозата на пациента.



Депутатът от Демократична България в дебелия си интервал

Съпартийци на Мирчев разясняват, че резултатът от процедурите бил изумителен и му се умъртвило всякакво предпочитание за вкус. Добричлията, който кардинално обичал да си похапва, към този момент не посягал към сладки и тестени изкушения.

С нови сили и измършавял Ивайло Мирчев ще се впусне в предизборната акция на Демократична България. Почти сигурно той ще е лидер най-малко на една от десните листи.

Тези, които са забелязали смяната във фигурата на дясното политическо острие, напомнят и негов неприсъствен диалог с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. През октомври м.г. Пеевски се появи очевидно измършавял в постройката на ДАНС и тогава предложи диета на Ивайло Мирчев. Делян Пеевски направи коментар за външния тип на политика от Демократична България, откакто Мирчев разгласи, че Методи Лалов взривява партията след поръчка от Пеевски.

„ Излишно е да разясня Ивайло Мирчев. Единствено, в случай че той бъде определен за депутат, мога да му оказа помощ с диета, стига, несъмнено, неговият шеф Иво Прокопиев да му разреши да поддържа връзка с мен “, сподели тогава депутатът от Движение за права и свободи.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР