Един от най-известните туристически портали в света TripAdvisor публикува годишната

...
Един от най-известните туристически портали в света TripAdvisor публикува годишната
Коментари Харесай

TripAdvisor включи Barceló Royal Beach в класация си на топ ...

Един от най-известните туристически портали в света TripAdvisor разгласява годишната си ранглиста на най-хубавите хотели по света. Тя е основана на милиони ревюта и мнения на потребителите на уеб страницата през последните 12 месеца. След оповестяването на най-престижните оценки в областта на туризма, с наградата „ Travelers’ Choice Award 2021 “ се снабди и петзвездният хотел Barceló Royal Beach в българския к.к. Слънчев Бряг, който е част от интернационалната хотелска верига Barceló Hotels&Resorts.

Класацията на туристическия уебсайт

обобщава хотелите-отличници

в разнообразни категории,

определени въз основата на подобаваща локация, добра панорама, богато озеленяване, високо равнище на обслужване, отлична хигиена и така нататък, като с влиятелния документ се удостояват едвам 10% от всички места за настаняване по света, включени в портала.



Barceló Royal Beach е благосъстоятелност на

капиталовата компания

Галакси Инвестмънт Груп.

„ Отличието на TripAdvisor е допустимо най-високото самопризнание, което един хотел може да получи, защото се присъжда точно от неговите гости “, показа шефът на сдружението Константин Бояджиев. „ Наградата удостоверява напъните на компанията ни да дава хотелско обслужване на международно равнище и е следващата мотивация за нашия екип да предлага услуги на българския туристически пазар, които са оттатък петзвездния стандарт в обслужването “, добави той.

От компанията вложител оповестиха още, че във връзка старта на тазгодишния летен туристически сезон,

клиентите на Barceló Royal Beach

могат да се възползват и

от специфични отстъпки,

безвъзмездни промени в интервала на нощувки и безвъзмезден паркинг. Намалението е в размер на неповторимите 40% от общоприетата цена, като предлагането и е годно за записвания, направени преди 15 юни 2021г. Отстъпката може да бъде задействана посредством резервация през. В посочения интервал са вероятни и гъвкави резервации без депозит и с алтернатива за промени.



Отличителният затворен комплекс

разполага с 320 първокласни и

извънредно просторни стаи и жилища,

огромен избор от заведения за хранене, състезателен и дневен бар, просторен воден парк с басейни с разнообразни размери, красиви зелени площи, фитнес център с разнородни уреди, най-големият и съвременно оборудван СПА център в Слънчев Бряг, зона за анимация, подземният паркинг - на две равнища, който обезпечава спомагателен комфорт и улеснение на гостите. Единственият откритият търговски център на Южното Черноморие - Royal Beach Mall, също е част от комплекс Royal Beach Barceló. Той дава опция на посетителите на курорта и хотела да се насладят на разнороден микс от интернационалните и локални марки по време на своята лятна отмора.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР