Един от най-известните руски астролози - Александър Зараев, предупреди, че

...
Един от най-известните руски астролози - Александър Зараев, предупреди, че
Коментари Харесай

Прочут астролог: Април е съдбоносен. Тайното става явно

Един от най-известните съветски астролози - Александър Зараев, предизвести, че през април ни чакат колосални промени.

Много евентуално е през април редица политически водачи да стартират да губят доверие. Месецът ще бъде запомнен и с доста нови политици, които ще излязат от сянката и ще заемат предните места, счита Александър Зараев.
-->
Той предвижда, че в средата на месеца в света още веднъж ще се появи сеизмична интензивност. Според него естествените катаклизми занапред стартират.

През април има два значими интервала:

От 1 до април 13 април, съгласно астрологът, нещата са удобни и могат да се вземат решение проблемите, защото биосферата на Земята навлиза в извънредно позитивна зона.

Но от 14-ти до 20-ти може да има скок на непредвидени спорове, неконтролирана експанзия, обществени безредици, стачки и увеличение на броя на пътнотранспортните катастрофи.

Със затъмнението на 20 април ще започва интервал, който ще продължи дълго време. Тогава всичко скрито ще стартира да става явно.

На 21-ви стартира ретроградния Меркурий или вятърът на смяната. Той обаче ще работи със знак плюс, което значи всеки да хвърли енергийните си окови и да продължи самоуверено напред, предлага астрологът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР