Един от най-известните нни телевизионни водещи - Деян Геодаров Славчев,

...
Един от най-известните нни телевизионни водещи - Деян Геодаров Славчев,
Коментари Харесай

Един от най-обичаните телевизионни водещи празнува рожден ден днес

Един от най-известните нни телевизионни водещи - Деян Геодаров Славчев, по-известен като Део, празнувва рожден ден през днешния ден. Той става на 44 години. Сравка в " Уикипедия " демонстрира, че е водил музикалното предаване „ Джубокс “ по Българска национална телевизия 1, както и „ Джубокс: любовни квартири “, „ Рекламна пауза “ и „ Големите 10 “ по същата телевизия. Бил е един от водещите на предаването „ Това го знае всяко хлапе “ дружно с Димитър Павлов.

Понастоящем е водещ на „ Спорт Тото “ по bTV, като преди този момент е водещ на предаваните по Българска национална телевизия тиражи.

Део е роден на 7 октомври 1975 година Завършил е съветска лингвистика в СУ „ Климент Охридски “. Като студент стартира да работи като сервитьор, а по-късно става барман. Няколко години се занимава с тази специалност.

Печели конкурс за водещи в предаването Джубокс, който се организира в заведението, където работи. Играе в спектакъла „ Кислород “ в „ Театър 199 “.

През 2004 година Део се среща с певицата Лора Караджова (дъщеря на вокала на група Сигнал – Данчо Караджов), с която в края на 2012 година се разделят.

През 2004 играе основната роля в българския филм Бунтът на L. като част от фотосите са в град Балчик.

През 2008 се снима още веднъж във водеща роля на кино лентата „ Прогноза “, режисиран от Зорница София.

Део побеждава в благотворителното шоу на Нова Телевизия Vip Brother 3 на 10 май 2009 г. Малко по-късно издава собствен личен албум – „ Това съм аз “.

Есента на 2011 Део се завръща като водещ на шоу в телевизионния ефир – „ X Factor “ по Нова тв.

През пролетта на 2013 година взе участие в танцувалното риалити Dancing Stars. Там отпада на полуфинала. След присъединяване си, а и по време на шоуто той се сближава с Елена Добрикова. Малко по-късно те се разделят, а по-късно се среща с Мариана Станчева, с която имат наследник, Борислав.

През 2015 година Део става новото лице на предаването, в което се теглят тиражите на Тото 2 и Втори тото късмет.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 COLLECTIONER (преди 11 секунди) Рейтинг: 320 | Одобрение: 135 Най-обичаните? Общият знаменател е извънредно неудобен тук. Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР