Един от най-известните кулинари в света – Гордън Рамзи, скоро

...
Един от най-известните кулинари в света – Гордън Рамзи, скоро
Коментари Харесай

Гордън Рамзи очаква пето дете

Един от най-известните кулинари в света – Гордън Рамзи, скоро ще стане татко за пети път. Съпругата му Тана е бременна в петия месец, а за щастливата вест двойката заяви с видео в Instagram.

В клипа той благодари за помощта на четирите им деца – 17-годишната Матилда, Меган, която е на 20 и 19-годишните близнаци Холи и Джак.

През 2016 година Гордън и Тана бяха в очакване на рожба, само че брачната половинка на английския началник направи импровизиран аборт.

За децата на Рамзи е ясно едно – те няма да получат завещание, което към този момент се прави оценка на 160 милиона $. Първият шотландец с отличие Мишлен би им оказал помощ само за закупуване на жилище.

„ Парите ми сигурно няма да отидат при тях, само че не го споделям по озлобен метод. Просто не желая да ги разглезвам. Единствено се съгласих със брачната половинка ми да покрием 25% от депозита им за апартамент “, съобщи преди време пред The Telegraph звездата от Кухнята на пъкъла, напомня Монитор.

Кулинарният специалист нееднократно е разказвал, че и при пътувания той и Тана са в първа класа, а децата са във втора, тъй като не работят и не заслужават същия разкош.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР