Един от най-известните и активни ММА бойци у нас -

...
Един от най-известните и активни ММА бойци у нас -
Коментари Харесай

Даниел Илиев и Георги Валентинов организират Grand Fight Arena 2

Един от най-известните и дейни ММА бойци у нас - Георги Валентинов и първенецът по K-1, Даниел Илиев още веднъж ще са един до друг освен в организирането на събитие, само че и в борбите. След като двамата направиха надпреварата Grand Fight Arena 1 през декември, 2018-та, в този момент идва ред за втората част на събитието. Grand Fight Arena 2 ще се организира на 29-ти март още веднъж на същото място - в зала "Арена Асикс " в София.

И двамата се готвят за присъединяване си в борби в бойното шоу, само че дават обещание и файт карта с доста други мощни имена. При последното си присъединяване в Grand Fight Arena, Валентинов записа мощна победа над Joao Paulo "Roy " de Moura e Silva. Даниел Илиев, който ще пази К-1 купата си през юни в Манчестър, през декемврийското съревнование победи Jordan "The Prophesy " Smith. Очаквайте скоро повече информация за събитието и другите участници.

Месец март се обрисува мощен откъм професионални галавечери - с изключение на Grand Fight Arena 2, на 16-ти март ще се организира и TWINS MMA 15 в гр. Перник, в който бенефисен мач ще направи първенецът по ММА и бойно самбо Росен Димитров.

mma.bg
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР