Един от най-известните български футболисти Валери Божинов изрази мнение, че

...
Един от най-известните български футболисти Валери Божинов изрази мнение, че
Коментари Харесай

Божинов: Сигурен съм, че Ивелин ще се върне за баража


Един от най-известните български футболисти Валери Божинов изрази мнение, че Ивелин Попов “трябва” да се завърне и да играе в баражите за класиране на Европейското състезание през 2020 година. Както е известно, “лъвовете” извадиха огромен шанс на тегления през днешния ден чоп в Нион - домакинство на Унгария и по-късно възможен конфликт с спечелилия всред Исландия и Румъния.

 Господ още веднъж е българин! Жребият отреди: България с голям късмет за Евро 2020

Единственият настоящ футболист от състава ни на Евро 2004 приказва особено за Sportal.bg в предаването “От дузпа в тъч” по Sportal TV .

“Не мога да си показва, че Ивелин ще си тръгне по този метод. Аз съм съвсем сигурен, напряко съм сигурен, че той няма да остави националния тим. Некоректно би било, нереално ми се коства. Той би трябвало да се върне и да изиграе тези два мача и да помогне да се класираме на Европейското състезание.

Както вие написахте на вашия уебсайт, Господ още веднъж е българин. Имаме потребност от публиката и от това всички да се обединят към поддръжката за националния тим. Хората би трябвало да бъдат 12-ия ни състезател.

Не мога да кажа кой би трябвало да носи капитанската лента (ако Ивелин Попов не се завърне), само че капитанът би трябвало да има лидерски качества, да може да беседва с всеки, да окуражава всеки, да поведе момчетата. Аз бих бил подобен водач, само че не съм аз индивидът, който дефинира тези неща - има си треньори, играчи…

Не знам дали в този момент ще е по-лесно да се класираме на Европейско състезание спрямо нашия състав през 2004-а. Според мен всичко е орис. Но желая да прикани всички хора да се обединят в поддръжката си на националния тим, да сме единни по пътя към класирането”, сподели Божинов за Sportal TV.
ЕВРО 2020 10 кръг, неделя 17 ноември  България 1:0краен резулат  Чехия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР