Един от най-изтъкнатите български волейболисти Матей Казийски даде специално интервю

...
Един от най-изтъкнатите български волейболисти Матей Казийски даде специално интервю
Коментари Харесай

Матей за ролята на татко: Щастлив съм! Мисля, че се справяме засега добре

Един от най-изтъкнатите български волейболисти Матей Казийски даде особено изявление за NOVA, където приказва за това по какъв начин се оправя с ролята си на татко. Той разяснява, че бързо се е научил какво би трябвало да прави и добави, че няма никакъв проблем с памперсите.

„ Добре съм удовлетворен съм, че съм в България. Минаха съвсем две години от последния път, когато се прибирах. Очевидно би трябвало да разпределя времето си сред Италия и България. Очертават ми се много пътувания това лято, само че съм удовлетворен, че съумях да се прибера това лято “, стартира Матей Казийски.

„ Всичко с бащинството върви наред. Щастлив съм. Ново преживяване, мисля, че се оправяме към този момент добре. Дано да продължим по този начин. Справям се с памперсите. Нямам никакъв проблем. Научих се много бързо. Нямах никаква подготовка – нямам братя и сестри. Неподготвен влязох в тази случка, само че съм удовлетворен, че към този момент се оправям “.

„ Имам още седмица в България. Ще го употребявам да се видя с повече другари. След това ще се прибера в Италия и по-късно се надявам да имам изясненост къде ще играя “, приключи с проектите си за лятото Казийски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР