Един от най-интересните мачове от последния кръг на редовния сезон

...
Един от най-интересните мачове от последния кръг на редовния сезон
Коментари Харесай

Лудогорец ще брани преднината си във Велико Търново

Един от най-интересните мачове от последния кръг на постоянния сезон е през днешния ден във Велико Търново, където Етър приема първенеца Лудогорец. " Болярите ", водени от Красимир Балъков, още нямат победа напролет, само че измъкнаха точка от Левски на " Герена ", а преди този момент бяха доста покрай тъждество и против ЦСКА-София. Лудогорец пък е непогрешим след зимната пауза, само че в някои от мачовете не сподели безапелационна игра. Разградчани са длъжни да завоюват на " Ивайло ", с цел да не разрешат преднината им на върха в класирането да бъде стопена.

Домакините нямат съществени кадрови проблеми преди дуела. Единственият отсъстващ е Георги Сърмов, който има разтежение и ще се лекува в идващите две седмици. Яни Пехливанов към този момент е възобновен, а новото попълнение Венелин Филипов се снабди с картотека и ще може да дебютира за " виолетовите ". Балъков няма учредения да прави промени в състава, който сподели темперамент против Левски и на вратата още веднъж ще е Христо Иванов, а бранителите пред него ще са Георги Пашов, Пламен Гълъбов, Венцислав Василев и Димо Атанасов. Атаката ще се води от Самб Бадара, а зад него най-вероятно ще работят Иван Стоянов, Велко Батрович и Румен Руменов. Чавдар Ивайлов и Аласана Мане ще са двамата вътрешни халфове на Етър.

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров знае, че срещата във Велико Търново няма да е лесна и ще желае от футболистите си да подходят с оптималната централизация от първата минута. Голмайсторът Клаудиу Кешерю още веднъж ще застане на върха на офанзивата, подкрепян от Вирджил Мисиджан, Марселиньо и Вандерсон. В средата на терена Херо ще заложи на капитана Светослав Дяков и Анисе Абел, а бранителите пред Хорхе Броун съвсем несъмнено ще са Сисиньо, Козмин Моци, Игор Пластун и Натанаел Пимиента.

През есента Лудогорец завоюва семейството си на Етър с 4:0, като Кешерю направи хеттрик, а един път се разписа Мисиджан.

ППЛ - 26-и кръг:

ЕТЪР - ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни сформира:

ЕТЪР (4-2-3-1): Х. Иванов; Пашов, Гълъбов, В. Василев, Д. Атанасов; Ивайлов, Мане; И. Стоянов, Батрович, Руменов; Бадара
Старши треньор: К. Балъков
ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Броун; Сисиньо, Моци, Пластун, Натанаел; Анисе, С. Дяков; Мисиджан, Марселиньо, Вандерсон; Кешерю
Старши треньор: Д. Димитров

СЪДИЯ: Станислав Георгиев
СТАДИОН: " Ивайло "
НАЧАЛО: 18:15 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 26 кръг, неделя 18 март  Етър 18:15предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР