Един от най-големите производители на гуми и каучукови изделия в

...
Един от най-големите производители на гуми и каучукови изделия в
Коментари Харесай

Bridgestone представи приложение за прогнозна поддръжка My Speedy

Един от най-големите производители на гуми и каучукови произведения в света – Bridgestone – показа новаторско решение за поддръжка на гуми и коли, което ще може да се употребява в цяла Европа. Концепцията, създадена като Bridgestone Connect, цели да се сътвори обвързвано решение за коли, което да даде на водачите по-голяма убеденост и успокоение. Приложението ще бъде комерсиализирано за първи път от френската верига Speedy като My Speedy. Чрез мониторинг на положението на транспортните средства в действително време, то ще оказва помощ на водачите като маркира евентуално рискови проблеми с транспортните средства, с цел да се избегнат рискови произшествия, които костват време, пари, а, от време на време, и човешки животи.



Решение с действителни благоприятни условия за изпреварваща поддръжка

Видимостта на положението на колите е проблематична област за доста хора и по тази причина водачите постоянно не знаят какво се случва под капака на колата им. Това може да докара до непредвидени и даже рискови обстановки.

My Speedy употребява вграден телематичен донгъл за наблюдаване на всички основни съставни елементи на автомобила като гуми, спирачки, батерия, моторно масло и сигнали по дифолт - всичко това в действително време. С помощта на модернизиран логаритъм, My Speedy даже има неповторима дарба да планува проблемите, преди те да се случат в реалност.

Ако се открият евентуални проблеми, приложението My Speedy изпраща предупредителни сигнали към смарт телефоните на водачите, както и препоръки за най-удачните дейности, които те могат да подхващат. Приложението My Speedy също по този начин дава на потребителите комфортна и лесна опция за запазване на часове в сервизи и е цялостно с просветителни препоръки и разнообразни подходи за хората, които желаят да придобият съществени умения за поддръжка на своя автомобил.

Приложението на Bridgestone е неповторимо все още, защото е единственото, когато става дума за следпродажбено обслужване. Основните му функционалности ще бъдат безвъзмездни, а някои по-иновативни допълнения ще бъдат разполагаем против възнаграждение.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР