Един от най-големите музиканти на нашето съвремие отмени турнето си

...
Един от най-големите музиканти на нашето съвремие отмени турнето си
Коментари Харесай

Разочароваща новина за милиони фенове

Един от най-големите музиканти на нашето съвремие анулира турнето си No More Tours II 2023 в Европа и Обединеното кралство. Ози Озбърн показа, че здравословното му положение го е принудило да анулира напълно обиколката.

" Това евентуално е едно от най-трудните неща, които в миналото e трябвало да споделя с моите правилни почитатели. Както може би всички знаете, преди четири години претърпях тежък случай, при който повредих гръбначния си дирек.

 

Моята единствена цел през това време бе да се върна на сцената. Гласът ми е наред. Въпреки това, след три интервенции, лекувания със стволови кафези, безкрайни физиотерапевтични процедури и последното новаторско Cybernics (HAL) лекуване, тялото ми към момента е физически едва.

Честно казано съм преклонен от метода, по който търпеливо пазихте билетите си през цялото това време, само че с чиста съвест в този момент осъзнах, че не съм физически кадърен да направя идното си турне в Европа/Великобритания, защото знам, че не можах да се оправя с нужното пътешестване. 

Никога не бих си показал, че дните ми на турне ще завършат по този метод. Екипът ми сега измисля хрумвания къде ще мога да се показва, без да се постанова да пътувам от град на град.

Искам да благодаря на моето семейство, моята група, моя екип, моите дългогодишни другари, Judas Priest, и несъмнено, на моите почитатели за тяхната безкрайна отдаденост, преданост и поддръжка и за това, че ми дадоха живот, който в никакъв случай не съм мечтал, че ще имам. Обичам ви всички… ", написа Ози.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР