Един от най-големите клубове по електронни спортове в CIS региона

...
Един от най-големите клубове по електронни спортове в CIS региона
Коментари Харесай

Virtus.Pro се завръща

Един от най-големите клубове по електронни спортове в CIS района евентуално ще има право още веднъж да се състезава със своя екип, лого и дизайн. 

Virtus.Pro посрещна новия си притежател Арам Караманукян, а скоро по-късно стартира и борба, с цел да възвърне идентичността си в шампионатите, в които се състезава.

След съветската инвазия в Украйна, двата топ тима от Русия Gambit и Virtus.Pro бяха упрекнати във връзки с Кремъл. Веднага имената им в огромните шампионати бяха сменени, а от Gambit даже се наложи да продадат CS:GO дивизията си на безценица. VP пък се състезаваше до напълно скоро с тага Outsiders до момента в който от Dota Pro Circut, а по-късно и в листата за Dota 2 The International, не върнаха името на клуба към оригинала.

Излгежда новият арменски притежател се оправя с мениджмънта на организацията и гледа към нейното изцяло завръщане към сцената. Все отново обаче от CS:GO уредниците ESL и BLAST отговор за обстановката още не е получен, макар че ясно си пролича, че разработчиците на двете заглавия Valve не биха имали срещу възраждането на отбора, откакто точно те утвърдиха листата за TI.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР