Един от най-доказалите се специалисти в българския футбол Георги Василев

Един от най-доказалите се специалисти в българския футбол Георги Василев ...

Георги Василев: Левски е на крачка зад Лудогорец.


Един от най-доказалите се специалисти в българския футбол Георги Василев коментира вижданията си за развитието на Левски под ръководството на Петър Хубчев в предаването "Домът на футбола" в ефира на DIEMA SPORT.

"Уважавам Левски, работил съм там, уважавам Петър, бил ми е футболист, знам как работи, адмирации за работата му, за това, което постига, но Левски е на една крачка назад от Лудогорец. На базата на вижданията, хомогонен отбор, но Левски няма класата на Лудогорец по отношение на индивидуалните качества на футболистите, има синхрон, сплотеност в отбора, ще потърси нова приставка футболисти и ще се повиши нивото", заяви Василев.

"Той влезе в отбора с гръм и трясък, той не е емоционален, той е последователен, ще има и негативна оценка, от хората, които искат да го видят по различен начин треньор, той прави смели решения, привлича футболисти, освобождава футболисти, дава физиономия на Левски, със скромни възможности. Левски няма класата и потенциала в момента, за да стигне върха. В Левски се влагат усилия, разумен труд, сигурно ще има и нова селекция, има надежда за Левски за по-добри дни в шампионата, за Купата нещата също са на дневен ред", каза още специалистът.

Източник: gong.bg