Един от най-доказалите се специалисти в българския футбол Георги Василев

...
Един от най-доказалите се специалисти в българския футбол Георги Василев
Коментари Харесай

Георги Василев: Левски е на крачка зад Лудогорец

Един от най-доказалите се експерти в българския футбол Георги Василев разяснява вижданията си за развиването на Левски под управлението на Петър Хубчев в предаването "Домът на футбола " в ефира на DIEMA SPORT.

"Уважавам Левски, работил съм там, почитам Петър, бил ми е футболист, знам по какъв начин работи, възторженостти за работата му, за това, което реализира, само че Левски е на една крачка обратно от Лудогорец. На базата на вижданията, хомогонен тим, само че Левски няма класата на Лудогорец във връзка с самостоятелните качества на футболистите, има синхрон, единодушие в тима, ще потърси нова приставка футболисти и ще се увеличи равнището ", съобщи Василев.

"Той влезе в тима с гръм и тропот, той не е прочувствен, той е пореден, ще има и отрицателна оценка, от хората, които желаят да го видят по друг метод треньор, той прави смели решения, притегля футболисти, освобождава футболисти, дава физиономия на Левски, със скромни благоприятни условия. Левски няма класата и капацитета сега, с цел да стигне върха. В Левски се влагат старания, рационален труд, несъмнено ще има и нова селекция, има вяра за Левски за по-добри дни в шампионата, за Купата нещата също са на дневен ред ", сподели още експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР