Един от най-добрите ни биатлонисти Красимир Анев отново подпали скандал

...
Един от най-добрите ни биатлонисти Красимир Анев отново подпали скандал
Коментари Харесай

Скандал за пари разтърси биатлона

 Дафовска: Рано е да се радваме за Краси Анев
Един от най-хубавите ни биатлонисти Красимир Анев още веднъж подпали скандал с федерацията. Вчера състезателят разгласява ядосан пост в профила си във Facebook. От него излиза наяве, че повода за гнева му е финансова.

" БФБ, целуваш ръка и *ъз, майка ти и татко ти целуват и ти усилват заплатата. Какваш каквото мислиш (истината) и незабавно твоите сътрудници те отрязват, размахват декларациии по медиите и вършат всичко допустимо, с цел да се предадеш. Но не са познали! Самоковци мъчно се предаваме и каквото и да създадат моите сътрудници, няма да ме откажат.

Р.S. За всички " Хейтъри " - ще пребивавам живота си по този начин, както аз желая, а не по този начин както го вършиме всички вие. Да казваш истината и това, което мислиш, в днешно време не е на мода, само че на мен не ми пука. “Мразете ме за това, че споделям каквото мисля и приказвам с факти… и си живейте жалкия живот. ОК? приключва поста си Анев.

Президентът на федерацията Екатерина Дафовска коментира пред " Меридиан Мач " повода Анев още веднъж да е неудовлетворен.

Президентът на Българската федерация по биатлон Екатерина Дафовска обясни какви са претенциите на Красимир Анев. Един от най-хубавите ни състезатели изригна с яростно известие във “Фейсбук ”, с което подпали скандал в биатлона.

" Той постоянно желае нещо. Този път претенциите му са за заплати и награди. Има съображение за това, защото реализира триумфи през миналия сезон, който не беше по никакъв начин елементарен. Казах му, че ще си получи заплатите незабавно откакто подпише контракта си с федерацията. Преди това няма по какъв начин да стане. За наградите го помолих да изчака до края на годината, защото сега групирам средствата от спонсорите. Искам да бъда ясна. Анев ще си вземе безусловно всичко, което му е дадено и това му е обезпечено и от Управителния съвет на федерацията, освен персонално от мен.

Той обаче бърза да хвърля обвинявания. От заплати има да получава към 3000 лв., които го чакат в касата на федерацията. Ще ги вземе сега, в който подпише контракта си. Премиите са повече - към 17 000 лв.. И тях ще си ги получи, само че през декември. Защото, с цел да му ги платя в този момент, значи да спра цялата подготовка на останалата част от тима.

Не знам за какво само Красимир постоянно е неудовлетворен и има искания. Само мога да кажа, че всичко през годините постоянно е било съобразено по отношение на него - самостоятелна подготовка, избира в кои стартове да взе участие и в кои не. Дори му купихме нова кола за екипа. Взехме му Дачия на 2000 км. Гледаме да му е комфортно, само че всяка година, някъде по това време, той стартира с едни и същи искания ”, приключи Дафовска.

Според нея Анев не подписва контракт поради съдържащите се в него клаузи да не петни имиджа на федерацията, което той по думите й постоянно правел.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР