Един от най-добрите ни баскетболисти през този век Божидар Аврамов

...
Един от най-добрите ни баскетболисти през този век Божидар Аврамов
Коментари Харесай

Аврамов: Балкан може да влезе в групите на Шампионската лига


Един от най-хубавите ни баскетболисти през този век Божидар Аврамов се прицели в пробив в Шампионската лига с екипа на Балкан. Юношата на Черно море и съотборниците му от Ботевград започнаха подготовка за новия сезон, като на 15 септември ще се изправят в първи квалификационен кръг против Цмоки-Минск. Реваншът е три дни по-късно в Беларус.

До този миг нито един български клуб не е успявал да доближи до главната фаза на шампионата на ФИБА. Пробив ще донесе 50 хиляди $, обезпечени от организацията, както и спомагателни бонуси при други триумфи. За да се стигне до такава степен обаче, Балкан би трябвало да отстрани както Цмоки, по този начин и спечелилия от конфликта сред Лондон и Нептунас.

“С идването на Станимир Маринов вдигнахме още класата на отбора, той е един от най-хубавите български баскетболисти през последните години. Надявам се да реализираме това, което желаеме и ние, и управлението. Мисля, че имаме сили да влезем в групите на Шампионската лига. Трябва ни и доза късмет”, сподели пред BGBasket.com 30-годишният гард. Зелените се целят и в дубъл - купа и Купа на България през сезона.

Снимка: Балкан
Източник: " Тема спорт "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР