Един от най-добрите комедийни актьори в Гърция беше обвинен в

...
Един от най-добрите комедийни актьори в Гърция беше обвинен в
Коментари Харесай

Гръцки комедиен актьор взет на мушка от #MeToo

Един от най-хубавите комедийни артисти в Гърция беше упрекнат в, заяви източник от съда. Това е следващото дело след събуждането на придвижването предходната година.
Петрос Филипидис, чиято сполучлива театрална и телевизионна кариера е траяла повече от три десетилетия, е упрекнат от колежки, че желал полови услуги в подмяна на помощ при приемане на функции.
 Сексскандал с малолетни разтресе гръцкият парламент Сексскандал с малолетни разтресе гръцкият парламент
Сексскандал разтресе толкоз мощно Гърция, че стигна чак до Народното събрание, оповестиха локални медии. Това стана, откакто известният артист,...
След появяването на обвиняванията, през февруари той отпадна от екипа на комедиен сериал, излъчен от държавната телевизия ERT.
57-годишният Филипидис отхвърля претенциите.
През последните месеци Гърция беше разтърсена от от изказвания за полово принуждение в региона на изкуствата, спорта и образованието.
През февруари. Повече от три години откакто придвижването #MeToo изплува в Съединените щати, кодексът за безмълвие в 1Гърция беше нарушен през декември от двукратната олимпийска медалистка по ветроходство София Бекатору. Тя сподели, че когато е била на 21, е била подложена на " полов тормоз и малтретиране " от старши член на федерацията в хотелската му стая, малко след Олимпийските игри в Сидни през 2000 година През април близо две дузини гръцки гимнастички обявиха, че са претърпели десетилетия малтретиране и занемаряване, " граничещи с изтезания ", от техните треньори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР