Един от най-благоприятните и успешни дни за всяка дейност.Овен –

...
Един от най-благоприятните и успешни дни за всяка дейност.Овен –
Коментари Харесай

Раци, избягвайте споровете днес. Везни, избере щастието

Един от най-благоприятните и сполучливи дни за всяка активност.

Овен – Искате ви се да има с кого да си говорите от самото начало, само че наподобява, че всеки е ангажиран с разнообразни планове и работа, и няма време за диалози. Не е изключено да получите приятна изненада, от където минимум очаквате.

Телец – На работното място ще би трябвало да решите проблеми, породени от някои от сътрудниците ви, а шефовете ви притискат да завършите започнатите действия. Опитайте се да бъдете по-резервирани и да контролирате прочувствените си прояви.

Близнаци – В този ден интуицията работи на високи равнища, ще сте изобретателни, изразителни и ще вложите въображение там, където е нужно. Можете да водите значими и градивни полемики с началниците си през днешния ден. Много добър ден, в който да постигнете съглашение.



Рак –Избягвайте да влизате в разногласия и разправии. Всеки спор ще изчерпи силата ви, ще ви натисне по раменете. Стойте надалеч от злословия, интриги и избягвайте полемики, за които знаете, че ще доведат до разногласия.

Лъв – Благоприятен ден за създаване на тактики за реализиране на задачите и за дейности. Трябва да се организирате и да извършите някои значими избори. Общувате общително с хората към себе си, само че предпочитате да ви оставят да си вършите на мира работата.

Дева – Правете нещата едно по едно. Може да не го усещате умишлено, само че многозадачността е извънредно стресиращо и изтощително нещо. Направете си къси разходки. Излезте от офиса за известно време, с цел да измененията положението на напрежението и да подишате чист въздух за няколко минути.



Везни – Изберете щастието и благополучието от момента, в който се разсъните. Независимо от това какъв брой трудности ще се появят пред вас (да си разлеете кафето, да се разсъните по-късно, в сравнение с би трябвало, да закъснеете за среща и т.н.), останете уверени, че можете да ги разрешите и да запазите усмивката на лицето си.

Скорпион – Не се нагърбвайте с повече работа, тъй като може да почувствате цялостна липса на сила и въодушевление. Пийте билкови чайове и спете повече. Помолете колегата си да прекара повече време с вас, тъй че да получите обичта, от която се нуждаете толкоз доста.

Стрелец – Ако сте изправени пред прочувствен проблем, погледнете нещата реалистично, без да цепите конеца на четири, не се губете в елементи и визуализирайте цялостната картина. Може да осъзнаете, че не си коства напъните.

Козирог – Възможно е да се появят финансови проблеми през днешния ден, само че те няма да са за дълго. Приходите няма да дойдат без да се поемат известни опасности, тъй че можете да започнете да прилагате новаторските хрумвания, които имате в работата или в бизнеса.

Водолей – Подхождането с оптимизмът и творчество към всеки проблем ще ви оказват помощ да постигнете доста положителни резултати. Денят е удобен за определяне на нови взаимоотношения, другарство, посещаване на нови места.

Риби –Ще бъде мъчно да се справите с неща, които лишават доста време и старания. Добър ден за другарство с другари и нови запознанства. Може да получите положителни вести и примамливи предложения за работа или нещо друго.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР