Един от любимците на френската публика от близкото минало Лука

...
Един от любимците на френската публика от близкото минало Лука
Коментари Харесай

Ужасяващо: Крадци разбили дома на бивш №10, докато той се състезава на Ролан Гарос

Един от любимците на френската аудитория от близкото минало Лука Пуй е станал жертва на влизане с щурм, за което е схванал незабавно след прибирането си в своя дом в град Рен, откакто е завършил с присъединяване си на Ролан Гарос. Според данните от осъщественото досега следствие на престъпния акт, то крадците са съумели да отмъкнат скъпи бижута и часовници от притежанието на някогашния номер 10, които се правят оценка на 600 000 евро.

Също по този начин към този момент е открита и датата на закононарушението - 2 юни, като видяно от мирогледа на джебчиите това е бил съвършеният миг за тяхното действие, поради обстоятелството че в същия ден французинът бе към момента зает с присъединяване си в Париж, имайки мач в конкуренцията на смесени двойки. В последна сметка с изключение на малшанса от това да бъде ограбен, то Пуй претърпя и проваляне в мача си при микса, откакто дружно със своята сънародничка Клои Паке изгубиха в три сета още на старта на шампионата.

Французинът, който все още се намира под номер 675 в международната класация, има повече от похвални триумфи обратно в кариерата си, измежду които откриваме полуфинал в Големия шлем, пристигнал на Аустрелиън Оупън преди четири лета, и 5 трофеи на равнище АТР, като с помощта на името, което си построи в родината си посредством своите изяви в предишното, беше заплатен от уредниците на Откритото състезание на Франция с " уайлд кард " за квалификациите на сингъл през тазгодишното издание на надпреварата. Пуй пък съумя да се възползва повече от добре от предоставената му опция за присъединяване в Париж и преодоля пресявките, преди след това даже да запише победа на старта в главната скица, но приказката му откри своя край във втория кръг, когато локалният любим преклони глава против 14-ия подложен Камерън Нори.

Обирът пък се явява следващата нещастна преживелица в живота на 29-годишния тенисист, който към момента изпитва усложнения с това да се възвърне изцяло от травмата си в лакътя, получена през 2019-а, която на процедура го спря от преследването на фантазията за огромните трофеи на корта, а в този момент с изключение на всичките си несгоди, то някогашният номер 10 ще би трябвало да откри сили да преодолее и психическата контузия от това да станеш обект на влизане с щурм.

Източник: Sportskeeda 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР