Един от любимците на феновете на Спартак Варна и спартаклия

...
Един от любимците на феновете на Спартак Варна и спартаклия
Коментари Харесай

Ивайло Русев: Напускам Спартак заради треньора, той прогони и други „соколи”

Един от любимците на почитателите на Спартак Варна и спартаклия четвърто потомство - Ивайло Русев, разгласи, че напуща тима поради треньора. Нападателят ще продължи с футбола в Черноморец (Балчик).
В отворено писмо до последователите на Спартак 23-годишният Русев разкри аргументите, поради които си потегля от родния клуб.

„ Петел” помества писмото на Ивайло Русев без редакция:

„ Обръщам се към всички почитатели на Спартак Варна. Искам да назова повода, заради която напущам клуба на сърцето си. Никога не ми е минавало през мозъка, че ще напусна клуба по този метод и че един човек би ме предиздвикал да намразя футбола с държанието и отношението си. Но това няма по какъв начин да се случи, нито да намразя цар Футбол, нито обичания ми Спартак.

Искам да кажа на всички почитатели, че повода да си потегли е " треньорът " на Спартак и даже не желая да му загатвам името. Откакто е с някаква власт в клуба, настройва президента на клуба освен към мен а и към всички хора с темперамент, каквито към този момент няма в клуба.

Именно поради него не получих три заплати – едната от тях през февруари, когато се контузих в контролата със Созопол. Тогава бях три седмици под лекуване с физиотерапия, с шанс на косъм да скъсам връзки на коляното, и това треньорче е говорило, че симулирам травма и подлага под подозрение диагнозата на потвърдения експерт Неделчо Капанджиев.

След това с показана записка, надали не трябваше да се апелирам да си получа заплатата, само че уви не я получих и се помирих да работя без заплащане за следващ път.

Именно той ми се обади и ми предложения на среща с него и президента господин Асен Миланов, на която ме обсипа с похвали. Колко ме желае в тима, какви качества имам и какъв брой доста ще се разчита на мен, и че каквото проработя, ще го получа, само че уви следващата неистина.

Аз одобрих, споделих че ще загърбя всичко и ще се отдам на клуба поради почитателите и обичта ми към Спартак. Дойде пандемия, не тренирахме, а работихме, само че не съм споделил и думичка.

След това започнахме тренировки от 7, 30 часа сутринта, всеки божи ден бях на подготовка, както постоянно. Влагах се във всяка подготовка,но държанието му към мен беше унизително, подбудено от обстоятелството, че съм се доказвал и играл при огромни треньори като Атанас Атанасов, Енгибар Енгибаров, братя Дончеви, Геша, Бойко Каменов, Неделчо Матушев.

Спечелих и уважението, с играта си, на Мартин Зафиров, на Бобъта и куп спартакли, не желая да пропусна някой, само че той по по всякакъв начин метод искаше да ме накара да си потегли и най-после съумя. Както направи със „ соколите” Боян Илиев, Васко Боев, Стефан Дончев и доста момчета, пристигнали за малко, видяли и си отпътували. И за последно, неизвестно за какво не си получих и последните две заплати, които съм си проработил.

Искам да кажа на всички спартаклии, че нищо хубаво не чака нашия обичан клуб, който аз постоянно съм обичал и ще обичам, с този човек. Дано президентът господин Миланов се вслушва в болшинството и почитателите, и огледа каква опасност за клуба е този човек.

И за край. Тръгва си един 4-то потомство спартаклия, милеещ за клуба, роден до стадион „ Спартак” и израснал там. Не си потеглям вечно, постоянно бих се върнал, в случай че този човек е надалеч от клуба. Не споделям довиждане, споделям довиждане със сълзи на очите. Вие всички знаете, какво съм дал и направил с цялото си сърце. Обичам ви! Винаги Верни”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР