Един от ключовите футболисти на Тотнъм - защитникът Ерик Дайър,

...
Един от ключовите футболисти на Тотнъм - защитникът Ерик Дайър,
Коментари Харесай

Звезда на Тотнъм: Фокусирани сме върху Локомотив, не си говорим за Бейл

Един от основните футболисти на Тотнъм - бранителят Ерик Дайър, бе футболистът от англичаните, който приказва на брифинга преди дуела с Локомотив (Пловдив) за Лига Европа. Дайър съобщи, че „ шпорите” са изцяло съсредоточени върху идния мач със „ смърфовете”, като също по този начин призна, че сред състезателите не се приказва за предстоящ трансфер на Гарет Бейл.

''Нищо не сме си писали с тима за Гарет Бейл. Ще забележим какво ще стане, само че не е моя работа да злоупотребявам. Знам, че е още в Реал Мадрид и не мога да приказвам за играчи от други тимове. Не бяхме изключително щастливи от загубата от Евертън. Винаги желаеме да побеждаваме, в този момент не успяхме. Гледахме реакциите на медии и почитатели и в този момент би трябвало да опитаме да играем по-добре, защото няма време да мислим за минали мачове. Фокусирани сме за мача с Локомотив (Пловдив)”, разяснява един от британските национали в Тотнъм.

„ Сезонът ще е доста дълъг, а нещата се трансформират бързо. За програмата ни? Мисля, че никой не се е замислил по какъв начин ще са играчите”, сподели той за натоварения график на „ шпорите”.

„ От фенска позиция, когато играчи като Бейл са спрягани с нашия тим... Вълнуващо е за всеки един тим. За мен персонално, това не придава резултат. Не е първият път, няма и да е последният, в който има спекулации за нови играчи. Много се приказва във футбола, всеки ден хората се пробват да разчитат новините по вестниците и уеб страниците, тъй че не ми въздействат спекулациите'', съобщи още Дайър.

„ Мениджърът не прави мнения, с цел да не ни повлияе. Иска да сме съсредоточени и да печелим мачове ", приказва Ерик Дайър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР