Eдин от известните спортни коментатори от телевизионния екран - Петър

...
Eдин от известните спортни коментатори от телевизионния екран - Петър
Коментари Харесай

Голяма рокада! БНТ загуби ценен спортен кадър

Eдин от известните спортни коментатори от телевизионния екран - Петър Иванов, разгласи, че към този момент не е част от екипа на Българска национална телевизия. Журналистът не акцентира повода за настъпилата смяна, като само показва, че е пристигнало време за такава и с неспокойствие чака идващите провокации.

Петър Иванов 16 години беше част от Българска национална телевизия. Коментаторът благодари на всички, с които е работил през годините.

" Последен работен ден в Българска национална телевизия! Бяха вълнуващи 16 години и по-долу са включени една доста дребна част от прелестните моменти, които имах щастието да преживея. Сърдечни благодарности на всички страхотни експерти, от които имах шанса да се изучавам...

На десетките свестни хора, с които ориста ме събра и с горделивост мога да нарека свои другари... На тези, които имаха вяра и имат вяра в мен... Благодаря, сътрудници! Беше чест!

Дойде време за смяна и с неспокойствие чакам идващите провокации, които ме чакат по пътя! ", написа Петър Иванов във " Facebook ", публикувайки част от паметните си фрагменти като коментатор в Българска национална телевизия.

" Успех, Пепи! Българска национална телевизия губи страховит експерт! ", " На добър път, Пепинка! Сигурно си направил верен избор ", " На добър час ", " Успех и попътен вятър в новините инициативи, Пепи! ", са част от мненията към обявата му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР