Един от емблематичните футболисти на Байерн Мюнхен - Томас Мюлер,

...
Един от емблематичните футболисти на Байерн Мюнхен - Томас Мюлер,
Коментари Харесай

Приятелката на Верати каза "Довиждане!" на Мюлер

Един от емблематичните футболисти на " Байерн " Мюнхен - Томас Мюлер, ще внимава доста преди да се закани на идващите си противници на терена.

Защото оповестените неща в интернет остават. И от време на време стават мотив за насмешки даже от приятелките на негови сътрудници.

След като баварците отпаднаха на четвъртфинал в Шампионската лига за сметка на " Пари Сен Жермен ", красивата избраница на Марко Верати - Джесика Аиди, не пропусна да му напомни малко видео на Мюлер след жребия.
View this post on Instagram

В него футболистът решително споделя " Довиждане! " на френски, ориентирано към противниците на четвъртфинала. В последна сметка ПСЖ продължи напред по пътя към трофея след 3:3 и повече голове на непознат терен.

" Извинявай, само че няма да се извиня. Довиждане! " - написа след реванша Аиди.

Снимка: Instagram

Красивата къдрокоска и Верати са двойка от 2019 година, а при започване на 2021 година оповестиха годежа си. Джесика е прочут модел, има над 300 000 почитатели в обществените мрежи, а двамата с италианеца наподобяват безумно влюбени.

Самият Верати пропусна първия мач против " Байерн ", защото беше инфектиран с ковид. За втората среща той имаше негативен тест, само че не влезе в игра.
View this post on Instagram

На полуфинал " Пари Сен Жермен " ще играе с " Манчестър Сити ". Първата среща е на 28 април и може да я гледате директно по bTV Action.
View this post on Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР