Един от букмейкърите в България Betano, получи сериозно признание. Хазартният

...
Един от букмейкърите в България Betano, получи сериозно признание. Хазартният
Коментари Харесай

Букмейкърът Betano е сред официалните партньори на ФИФА и Мондиал 2022


Един от букмейкърите в България Betano, получи съществено самопризнание. Хазартният оператор с лиценз в нашата страна може да се похвали като формален сътрудник на международната Betano бе почетен с достойнството да бъде Регионален европейски покровител (Regional Supporter for Europe) на FIFA за Световното състезание 2022. До момента нито един букмейкър в целия свят не е стигал до такова партньорство с ФИФА, а от футболната централа са разчувствани от съглашението с Betano.

След подписване на съглашението сред двете страни, Betano приготви специфична платформа на своя уебсайт за Световното състезание в Катар. В нея се предлага информация за резултатите и вариантите за
залагане на Мондиал 2022 в Катар. Възможни са залози за всеки един мач по време на Световното в Катар, както за груповата фаза (брой голове за тим, извоювани точки, точни позиции), по този начин и за класиране на директните елиминации, краен победител и така нататък На уеб страницата е налична разнообразна статистика за правенето на прогнози за Мондиал 2022.

Betano предлага спортни
залози по време на Световното в Катар, като платформата на този букмейкър предлага за Мондиал 2022 специфичен мини уебсайт. На betano.bg, в ляво в горната част се намира банер " World Cup 2022 ", който води до създадения мини уебсайт за Световното състезание 2022. В менюто в ляво на екрана са поместени съществени раздели – за идни мачове, информация за тимовете и други Налични са обособени категории за всяка една група на Мондиал 2022. Например в група А се виждат идните срещи, краткотрайното класиране, коефициенти за тимовете да се класират от групата. Друг бетинг оператор в страната не предлага сходен мини уебсайт за международните финали, което е събитието на годината и най-очакваното спортно съревнование. Betano дава опция за залагания на Световното състезание, което е разумно, откакто букмейкърът стана формален сътрудник на ФИФА.

Букмейкърът има и специфична лицензирана игра за Световното състезание 2022, на която не е нужно да се залага с действителни пари. В нея играчите могат да вършат безвъзмездни прогнози на избрани селекции за мачовете за деня, като най-хубавите типстъри в уеб страницата на Betano за Световното състезание могат да завоюват награди. Ако се направи серия без неточност, може да се завоюва сумата от 1 млн. лв.. Бонусът носи името Мистър един милион лв. и е разполагаем на уеб страницата на международните финали, който е създаден от Бетано.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР