Един от атакуващите футболисти на Черно море Дани Кики коментира

...
Един от атакуващите футболисти на Черно море Дани Кики коментира
Коментари Харесай

Дани Кики: С Илиан Илиев се работи отлично

Един от атакуващите футболисти на Черно море Дани Кики разяснява идната среща с Витоша Бистрица, който е част от 13-ия кръг на efbet Лига.

"Много пъти съм се повтарял, с него съм работил преди години в Локомотив Пловдив, харесва ми да работя с него, работи се чудесно ", разяснява той за работата си с наставника Илиан Илиев.

"Не е от голяма важност къде съм на терена, може и зад нападателя, отляво, отдясно, направихме добра контрола, усещам се ок. Доста добра инспекция с Виторул, много добър тим са, получи се доста хубава инспекция. Всеки да види на какво равнище е ", добави Кики.

"Имахме много мачове, които завършихме наедно, всички тимове позволяват неточности, с играта си показахме, че можеше да спечелим тези срещи. Ако играем дисциплинирано и съществено, ще победим, само че ни би трябвало и малко доза шанс. Класирането няма значение, шампионата в България е много забавно ", разяснява още той.

Срещата сред Витоша Бистрица и Черно море е в петък от 17:30 часа и може да я следите минута по минута на GONG.BG и в ефира на DIEMA SPORT.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР