Един на всеки трима италианци обръща специално внимание на начина,

...
Един на всеки трима италианци обръща специално внимание на начина,
Коментари Харесай

Всеки трети италианец е на диета

Един на всеки трима италианци обръща особено внимание на метода, по който се храни по време на пандемията, съобщи SIR (Servizio Informazione Religiosa), базирайки се на Асоциацията на италианските земеделци (Coldiretti).

36% от италианците са били принудени поради рестриктивните мерки, свързани с ковид, да извърнат особено внимание на храната, тъй като не могат да спортуват. На помощ на италианците идва фамозната средиземноморска диета, която преди 10 години беше включена в листата на нематериалното културно завещание на ЮНЕСКО.

В средиземноморската диета се натъртва на плодове и зеленчуци, риба и мазнини като зехтина. От Асоциацията на италианските земеделци показват, че се е нараснало търсенето в страната и чужбина на локалните артикули. Заради по-горещата зима по пазарите към този момент има и плодове и бобови култури, месец по-рано от предстоящото. В Италия от началото на пандемията са доказани близо три милиона инфекции с ковид. Заради ограничаващите ограничения доста бизнеси бяха изправени на ръба на оцеляването си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР