Един човек може да обича миризмата на скъп парфюм, която

...
Един човек може да обича миризмата на скъп парфюм, която
Коментари Харесай

Какъв човек сте според парфюма си?

Един човек може да обича миризмата на безценен парфюм, която различен не може да го понася. Очевидно е, че не харесва разнообразни аромати и има персонални желания. Не е изненадващо, че вашият парфюм приказва доста за вашата персона. Да забележим какво споделят вашите обичани ухания за вас.

Цитрусови аромати

Харесвате парфюми с цитрусови нотки? Значи вие сте човек, който обича да е водач. На цитрусови аромати натъртват дамите, които са проведени и дисциплинирани. Това са дами, които обичат да възнамеряват всичко до най-дребните елементи и ненавиждат грешките, позволени от небрежност.

Цитрусовите аромати съставляват амбициозни и мощни хора.

А приятелите и фамилията ви биха ви описали като човек, който е съдбоносен и поема постоянно нещата в свои ръце. Live Colorful на Kate Spade и Viva La Juicy на Juicy Couture сигурно са чудесни аромати за вас.

Флорални аромати
Дами, които са отзивчиви и които са подобаващи за същински другар в живота харесват парфюми с аромат на цветя.
Жасмин, Лилия, Гардения и Фрезия са измежду най-често желаните аромати за сходни парфюми.

Розови аромати

Обмисляте ли всички вероятни гледни точки, преди да вземете дефинитивно решение? Вероятно сте сензитивен, грижлив и съчувствен човек. Вие сте деликатни към близките, заради което розовите нотки са чудесни за вас.

Ароматът на розите съставлява нежни хора. English Rose Perfume на Yardley London и Roses de Chloé на Chloé са аромати, които (несъзнателно) търсите отдавна.

Лавандула

Социалните пеперуди обожават лавандуловите ухания. Ако сте подобен човек, то вие обичате да поддържате връзка и приятелите и фамилията ви постоянно се радват да са към вас. Вие сте центърът на всяка компания, постоянно сте другарски настроени и проявявате откровен интерес към другите. Цените другарствата и постоянно знаете по какъв начин да развеселите някого, откакто са имали неприятен ден.

Ароматите на лавандула са чудесни за вас, а парфюмите Libre на Yves Saint Laurent и Obsessed на Calvin Klein са съвършените аромати за вас.

Плодови аромати

Жените, които избират плодови аромати са непредсказуеми, обичащи огромните радостни компании. Те елементарно се поддават на провокации, само че работят доста добре под надзор.

Дървесни аромати

Парфюмите с дървесни миризми са типични за нежните половинки, които са по-сдържани, интелигентни и елегантни. Това са най-често бизнесдами, които умеят да резервират хладнокръвие даже в най-напрегнатите моменти.

„ Въздушни “ аромати

Свежите парфюми с „ въздушни “ аромати са подобаващи за дами, които са неизменима част от колектива. Те обичат тихите и релаксиращи разходки из природата, обичат хармоничният метод на живот и непрестанно наблюдават стилните трендове.

Горските аромати

Парфюми, които имат аромат на трева, сено, листа или утринна роса са част от живота на дами, които са спортни натури. Те обичат да наподобяват постоянно добре, поддържат се постоянно и си падат по рисковите прекарвания.

Морски аромати

Жените, които залагат на парфюми с морски аромати се отличават със своята необщителност и минималистичен жанр на обличане. Ароматът на море, бриз, дъжд или водорасли работи успокояващо и е добър избор за всекидневен парфюм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР